Esko Grundström
kontrabasso
harmonikka
kanteleet

La 10.8. klo 19 Festivo Collaborations

Esko Elias Grundström on raumalaissyntyinen musiikin sekatyöläinen. Esiintyminen muusikkona, sovittaminen ja säveltäminen sekä musiikin tuottaminen studiossa ovat hänelle tasaveroisia ilmaisumuotoja siinä missä tyylillisesti kansanmusiikki, afroamerikkalainen musiikki ja länsimainen taidemusiikki. Kaikkea hänen työtään leimaa vääjäämätön intohimo ja ennakkoluulottomuus, ja hän työskenteleekin lähinnä kantaesitysten ja uuden musiikin tuottamisen parissa.

kuva: Maarit Kytöharju

Muusikko-Grundströmiä ovat työllistäneet mm. Suomen kansallisteatteri, Svenska Teatern, Espoon kaupunginteatteri ja Konserttikeskus. Hän on sovittanut ja säveltänyt musiikkia Helsingin kaupunginorkesterille ja lukuisille pienemmille kokoonpanoille. Äänilevyjä hän on tuottanut parisenkymmentä, joskin laajimmalle lienevät levinneet hänen työnsä monissa Rovio Entertainmentin tuotannoissa.

Koulutukseltaan Grundström on musiikin kandidaatti Sibelius-Akatemiasta pääaineenaan musiikkikasvatus. Erityisesti lapsiperheet tuntevat hänet Piippolan vaarina Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! riveistä.

taiteilijat

Rauman Konserttiyhdistys ry
Savelantie 3 F 50
00720 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi