Kajsa Dahlbäck
sopraano

Sopraano Kajsa Dahlbäck on kokenut vanhan ja nykymusiikin tulkitsija ja on esiintynyt Suomen kansallisoopperassa ja esim. Helsingin barokkiorkesterin, Suomalaisen barokkiorkesterin, Tapiola Sinfoniettan sekä monien kaupunginorkesterien solistina.

Dahlbäck on esiintynyt kansainvälisesti festivaaleilla kuten Bolzano festival (Italia), Musica Antigua (Brasilia), Ankara Bachfest (Turkki) sekä Brezice festival (Slovenia).

Dahlbäck on menestynyt laulukilpailuissa sekä kotimaassa että ulkomailla, esimerkiksi Lappeenrannan valtakunnallisissa laulukilpailuissa 2008, Kangasniemen laulukilpailussa 2004 ja kansainvälisessä AsLiCo-kilpailussa Italiassa 2007.

Nykyään Dahlbäck toimii paitsi sopraanona niin myös kapellimestarina. Hän on opiskellut orkesterinjohtoa professori Jorma Panulan johdolla ja on johtanut mm. Krakova sinfoniettaa, Suomalaista barokkiorkesteria ja Vaasan kaupunginorkesteria.

Hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa ja Göteborgin oopperakorkeakoulussa ja valmistelee parhaillaan taiteellista tohtorintutkintoaan Sibelius-Akatemiassa.

Dahlbäck on perustanut Vaasa Baroque-festivaalin ja toimii sen taiteellisena johtajana.

taiteilijat

Rauman Konserttiyhdistys ry
Savelantie 3 F 50
00720 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi