Kirill Kozlovski
piano

Ti 6.8. klo 18 Tulta päin!
Ke 7.8. klo 18 Polttopisteessä Outi Tarkiainen
To 8.8. klo 19 Japanin kautta
Pe 9.8. klo 19 Siniparran linna

Kirill Kozlovski on opiskellut pianonsoittoa Valko-Venäjän Musiikkiakatemian nuoriso-osastolla sekä Sibelius-Akatemiassa Matti Raekallion, Hamsa al-Wadi Jurisin, Ilmo Rannan ja Eero Heinosen johdolla valmistuen musiikin maisteriksi pianomusiikin osastolta keväällä 2005. Jatko-opinnot hän suoritti Wienin musiikkikorkeakoulussa. Vuonna 2017 Kozlovski valmistui musiikin tohtoriksi Sibelius-Akatemiasta aiheenaan Dmitri Šostakovitšin musiikin kontekstualisaatio.

Kirill Kozlovski on menestynyt kotimaisissa ja kansainvälisissä pianokilpailuissa, mm. voittaen Jyväskylän pianokilpailun vuonna 2004 sekä saaden ensimmäiset palkinnot Ciutat de Mallorca -pianokilpailussa Espanjassa 2003 ja Chopin-keskuksen pianokilpailussa Pariisissa  1998.

Kozlovski on esiintynyt soolokonsertein ja kamarimuusikkona useilla kansainvälisillä festivaaleilla mm. Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Venäjällä, Virossa ja Espanjassa. Solistina hän on esiintynyt Minskin filharmonisen orkesterin, HKO:n, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin, Tampere Filharmonian ja Jyväskylä Sinfonian kanssa. Hän esiintyy säännöllisesti liedpianistina Suomessa ja ulkomailla ja on esiintynyt yhdessä mm. Jorma Hynnisen, Jekaterina Gubanovan, Monica Groopin sekä Jenni Lättilän kanssa.

Vuonna 2017  ilmestyi Kirill Kozlovskin ensimmäisen soololevy Shostakovich in Context, joka sisältää Šostakovitšin musiikin lisäksi Ilari Kailan, Matei Gheorghiun ja Mikko Nisulan pianoteoksia.

 

taiteilijat

Rauman Konserttiyhdistys ry
Savelantie 3 F 50
00720 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi