katso koko ohjelma

Kahvilakonsertti: Merihelmiä-trio

lauantai 12.08.2017
klo 16:00
Café Sali
Kuninkaankatu 22 26100 Rauma

Romanttista ja leikkisää varhaista Šostakovitšia, lempeää Melartinia ja Arvo Pärtin herkkä kunnianosoitus Mozartille.

A. Pärt: Mozart-Adagio

E. Melartin: 6 helppoa kappaletta viululle, sellolle ja pianolle op. 121

D. Šostakovitš: Trio nr. 1 op. 8

Riikka Alakärppä, viulu
Anna Liukkonen, sello
Juho Lepistö, piano

Merihelmiä-trio on perustettu Elisaaressa kesällä 2017 järjestettävää konserttisarjaa varten.

Riikka Alakärppä opiskelee Tampereen ammatti- korkeakoulussa muusikoksi ja musiikkipedagogiksi. Opintojen ohella hän on työskennellyt muun muassa Tampere Filharmoniassa ja Pori Sinfoniettassa. Riikkaa kiehtoo ennen kaikkea ihmisyys yleensä, mutta myös se mitä ihmisen sisimmästä ilmenee musiikissa.

Anna Liukkonen viimeistelee sello-opintojaan Sibelius-Akatemiassa ja lauluopintojaan Metropoliassa. Työkokemusta Annalla on kertynyt muun muassa Radion Sinfoniaorkesterissa ja Avanti!ssa. Anna nauttii siitä, että saa toimia musiikin parissa erilaisissa rooleissa: kamarimuusikkona, vanhassa musiikissa continuo-soittajana, liedin parissa runon esittäjänä ja orkesterimuusikkona osana suurempaa kokonaisuutta.

Juho Lepistö opiskelee pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa. Hän nauttii erityisesti soittamisesta yhdessä muiden kanssa. Juho ei oikein itsekään ymmärrä, mikä on se musiikin voima, joka vetää häntä vahvasti puoleensa. Merihelmiä-trion jäseniä yhdistää rakkaus luontoon, joka on heille merkittävä inspiraation ja voiman lähde elämässä ja musiikissa.

tapahtumat

Rauman Konserttiyhdistys ry
Savelantie 3 F 50
00720 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi