katso koko ohjelma

Kahvilakonsertti: Trio Suave: Ranskalainen iltapäivä

tiistai 08.08.2017
klo 16:00
Café Sali
Kuninkaankatu 22 26100 Rauma

Ranskalainen iltapäivä: 18-vuotiaan Debussyn 100 vuotta kadoksissa ollut G-duuripianotrio löydettiin 1980-luvulla. Keveää omantiikkaa kuplivan trion parina kuullaan Faurén paatoksellinen Elegia sellolle ja pianolle.

G. Fauré: Elegie op. 24 sellolle ja pianolle
Saara Hakala, sello
Outi Keskinen, piano

C. Debussy: Piano trio, G-duuri
Sanna Kokko, viulu
Saara Hakala, sello
Outi Keskinen, piano

Trio Suavea on Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ohjannut Merja Soisaari-Turriago ja trio on osallistunut mestarikursseille opettajinaan, mm. Uusi Helsinki -kvartetti sekä Ralf Gothoni.

Sanna Kokko aloitti viulun soiton Keski-Pohjanmaalla Raila Järvelän ja Reijo Tunkkarin oppilaana, klassisen musiikin ja kansanmusiikin parissa. Myöhemmin hän jatkoi ammattiopintojaan Anatoli Melnikovin johdolla ja valmistui Jyväskylän ammattikorkeakoulusta keväällä 2012. Ammattiopinnot jatkuivat Tampereen ammattikorkeakoulussa Ari Angervon ja Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilchin ohjauksessa, sekä vaihto-opinnoissa Universität für Musik und darstellende Kunst Grazissa, Itävallassa. Opintojen ohessa hän on työskennellyt aktiivisena freelancer-muusikkona. Monipuolinen työnkuva on pitänyt sisällään esiintymisiä niin ammattiorkestereiden, kamarimusiikin kuin myös kevyemmän musiikin parissa.

Saara Hakala on aloittanut sello-opintonsa Jämsänjokilaakson musiikkiopistossa vuonna 1995, jonka jälkeen hän jatkoi sello-opintojaan Jyväskylän ammattiopistossa Elina Kankaan johdolla ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa Ilkka Kaupin johdolla. Opintojensa aikana hän osallistui useille kamarimusiikin mestarikursseille Trio Suaven kanssa. Saara valmistui musiikkipedagogiksi vuonna 2016 ja opettaa sellonsoittoa sekä toimii muusikkona Keski-Suomen alueella.

Outi Keskinen on jyväskyläläislähtöinen pianisti, joka on valmistunut Jyväskylän ammattiopistosta ja Jyväskylän ammattikorkeakoulusta muusikoksi Carlos Turriagon ja Oleg Manturin johdolla. Tampereen ammattikorkeakoulun Musiikkiakatemiasta hän valmistui musiikkipedagogiksi yliopettaja Heini Kärkkäisen johdolla keväällä 2017, opiskellen lukuvuoden 2015-2016 Hochschule für Musik und Theater Leipzigissa prof. Jacques Ammonin luokalla ja keskittyen erityisesti kamarimusiikkiin sekä saksalaiseen liediin.

 

tapahtumat

Rauman Konserttiyhdistys ry
Savelantie 3 F 50
00720 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi