katso koko ohjelma

Kahvilakonsertti

perjantai 10.08.2018
klo 14:00
Café Sali
Kuninkaankatu 22 26100 Rauma

Rebecca Clarke: Sonaatti alttoviululle ja pianolle (sovitus sellolle ja  pianolle)

I Impetuoso
II Vivace
III Adagio

Tähti Oksanen, sello
Viktor Pellia, piano

Tähti Oksanen aloitti sellonsoiton opiskelun Helsingissä ja jatkoi opintojaan Kotkan musiikkiopistossa ja Joensuun konservatoriossa. Nykyisin hän opiskelee Markus Hohdin luokalla Tampereen ammattikorkeakoulussa.  Tähden opettajina ovat toimineet mm. Istvan Zaborzsky, Pirre Raijas ja Roi Ruottinen ja hän on saanut ohjausta mm. Ralf Gothonilta, Heini Kärkkäiseltä ja Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilchiltä.

Tähti on valmistunut myös biologiksi Itä-Suomen yliopistosta. Tällä hetkellä hän on kiinnostunut tutkimaan musiikin ekologisia ja feministisiä ulottuvuuksia.

Viktor Pellia (s.1991) aloitti piano-opintonsa 7-vuotiaana Karjalan tasavallan Kontupohjan musiikkikoulussa ja siirtyi opiskelemaan Petroskoin Musiikkiopistoon 2006 opettajanaan Viktor Gorin.Pelliajatkoi opintojaan 2010 Petroskoin Konservatoriossa opettajanaan Viktor Portnoi. Syksystä 2011 lähtien hän on opiskellut Savonia-ammattikorkeakoulussa Kirsti Huttusen johdolla. Nykyisin Pelliaopiskelee Heini Kärkkäisen luokalla Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Pelliaon osallistunut mm. Konstantin Boginon, Paavali Jumppasen, Eero Heinosen, Henri Sigfridssonin ja Niklas Pokin sekä Fauré-kvartetin mestarikursseille. Petroskoin Chopin-pianokilpailusta 2009 tuli 3. palkinto, IX Leevi Madetoja –pianokilpailussa 2012 hän ylsi finaaliin. Gagnyn kansainvälisessä pianokilpailussa Ranskassa 2013 hän saavutti 3. palkinnon. Pelliavoitti 1. palkinnon Kuopion VII pianokilpailussa keväällä 2014 ja X Leevi Madetoja –pianokilpailussa tammikuussa 2015 hän saavutti 2. palkinnon. Pelliaon soittanut useita sooloresitaaleja (esim. festivaalit Kivijärvi Soi ja Petroskoin Valkeat Yöt), Karjalan sinfoniaorkesterin solistina, venäläis-saksalaisen nuoriso-orkesterin solistina Saksassa ja Venäjällä, Savonlinna Cameratan solistina, Kuopion kaupungin orkesterin ja Oulun kaupungin orkesterin solistina.

tapahtumat

Rauman Konserttiyhdistys ry
Savelantie 3 F 50
00720 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi