katso koko ohjelma

Kahvilakonsertti

perjantai 09.08.2019
klo 16:00
Café Sali
Kuninkaankatu 22 26100 Rauma

Carl Maria von Weber: Trio huilulle, sellolle ja pianolle g-molli op. 63

Freya Frischknecht, huilu
Tähti Oksanen, sello
Viktor Pellia, piano

– – –

Freya Frischknecht opiskelee kolmatta vuotta Tampereen ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogikkaa, huilu pääaineena. Syksyllä 2019 odottavat vaihto-opiskelut Tallinnan Musiikki- ja Teatteriakatemiassa Mihkel Peäsken luokalla. Kokemusta kamarimusiikissa Freya on kerryttänyt soittamalla duona kantelistin kanssa, huilukvartetissa ja viimeisen vuoden aikana Viktor Pellian ja Tähti Oksasen kanssa triona. Solistina hän on päässyt soittamaan mm. Laivaston soittokunnan Nuori Puhallus – konsertissa ja Turun Filharmonian Nuoret solistit -konsertissa.

Tähti Oksanen opiskelee Tampereen Musiikkiakatemiassa Markus Hohdin selloluokalla. Kamarimusiikin ohella Tähteä innostavat improvisaatio, vanha musiikki, mykkäelokuvien säestäminen, lastenkonsertit, katusoitto sekä sovittaminen ja säveltäminen. Sello on ollut Tähden soitin pienestä asti. Se on hyvä matkakumppani, ilon lähde ja lohduttaja. Musiikin lisäksi Tähti on opiskellut biologiaa.

Viktor Pellia on lähtöisin Venäjältä, Kontupohjan alueelta. Keväällä 2019 hän valmistui Tampereen Musiikkiakatemiasta, jossa hän opiskeli Heini Kärkkäisen johdolla. Viktor on menestynyt monissa kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Hän on soittanut soolo- ja kamarimusiikkikonsertteja Suomessa, Norjassa, Ranskassa, Saksassa ja Venäjällä. Syksyllä 2019 Viktor toimii säestäjänä Valkeakosken musiikkiopistossa.

tapahtumat

Rauman Konserttiyhdistys ry
Savelantie 3 F 50
00720 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi