Ohjelma

Konserttipaikat

Tarkista konserttipaikkojen saavutettavuus täältä.

Kulttuuritalo Poselli

Kulttuuritalo Poselli

Kulttuuritalo Poselli sijaitsee aivan Rauman ydinkeskustassa. Rakennus on alkujaan toiminut rukoushuoneena, kunnes Rauman kaupunki osti rappeutuneen rakennuksen 1985 ja kunnosti sen. Akustiikaltaan loistava Poselli tarjoaa hienot puitteet kamarimusiikkikonserteille.

Osoite: Nortamonkatu 12, 26100 Rauma
http://www.rauma.fi/kuva/kulttuuri/poselli.htm

Pyhän Ristin kirkko

Pyhän Ristin kirkko

Pyhän Ristin kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1512. Uskonpuhdistuksen yhteydessä 1538 luostari lakkautettiin ja munkit karkotettiin pois Raumalta. Entinen luostari-kirkko jatkoi toimintaansa luterilaisena kirkkona ilmeisesti jo 1500-luvulla. Aina vuodesta 1640 lähtien, jolloin Pyhän kolminaisuuden kirkko tuhoutui tulipalossa, Pyhän Ristin kirkko on toiminut Rauman kaupungin ainoana kirkkona.

Osoite: Luostarinkatu 1, 26100 Rauma
http://www.rauma.seurakunta.net/?sid=30&y=&x=17

Rauma-sali

 

 

 

 

Rauma-sali sijaitsee Rauman keskustan tuntumassa Satakunnan Ammattikorkeakoulun Liiketalouden Rauman yksikön yhteydessä, kivenheiton päässä meren rannasta.

Rauma-sali oheistiloineen tarjoaa tilat monenlaisille tapahtumille konserteista kokouksiin ja kongresseihin. Rauma-salissa on 435 numeroitua paikkaa, mutta tiloissa on mahdollisuus järjestää kokouksia ja kongresseja. Salin yhteydessä on 132-paikkainen kahvio sekä 60-paikkainen lämpiö. Alakerran ruokalaa on mahdollisuus vuokrata yksityistilaisuuksia varten arkisin klo 16.00 jälkeen sekä viikonloppuisin.

Osoite: Satamakatu 26, 26100 Rauma
http://www.rauma.fi/kuva/kulttuuri/raumasali.htm

 Kustaa Aadolfin kirkko

Kustaa Adolfin kirkko

Eurajoen kirkko valmistui vuonna 1803 ja vihittiin Ruotsin silloisen kuninkaan Kustaa Aadolfin nimikkokirkoksi. Valmistumista seuraavana vuonna Vuojoen kartanon isäntä Axel von Fersen maalautti kirkon sisältä ja laitatti pohjoispuolisen parvekkeen reunaan sukunsa vaakunan. Kirkko sisustettiin uudelleen vuonna 1925 arkkitehti I. Launiksen johdolla. Silloin maalattiin myös sisäpuolinen koristefriisi. Koko sisustus, lukuun ottaen alttarin, saarnatuolin, lehterit ym. on harvinaisen myöhäisgustavilainen.

Osoite: Kirkkotie 8, 27100 Eurajoki
http://www.eurajoenseurakunta.fi/

 

Kaunisjärven vanhainkoti

 

 

 

 

Kaunisjärven vanhainkoti on valmistunut v. 1985. Talon on suunnitellut silloinen kaupunginarkkitehti Tapio Leppänen. Vanhainkodissa on 120 hoito-paikkaa, ja laitos tarjoaa monipuolisia palveluja myös omissa kodeissaan asuville ikäihmisille. Vanhainkodissa on 140 -paikkainen juhlasali näyttämöineen, jossa laitoksen lisäksi eri yhteisöt järjestävät konsertteja ja musiikkitapahtumia. Salin akustiikkaa on kehuttu erinomaiseksi. Vanhainkoti sijaitsee lähellä Vanhaa Raumaa, sairaalan ja terveyskeskuksen vieressä.

Osoite: Steniuksenkatu 4, 26100 Rauma

Café Sali

 

 

 

 


Café Sali
 sijaitsee yli 80 vuotta sitten valmistuneessa rakennuksessa. Kahvila perustettiin vuonna 2008 palvelemaan raumalaisia ja Raumalla vierailevia ihmisiä. Kahvilan sijainti on ihanteellisella paikalla – Vanhan Rauman kauppatorin laidalla. Ikkunoista näkyy idyllinen katukuva, jonka historia on vertaansa vailla. Ohi kulkevia ihmisiä ja vilkasta torielämää katsellessa voi välillä siirtyä ajassa taaksepäin.

Kahvila soveltuu erinomaisesti pienimuotoisten konserttien pitopaikaksi.

Osoite: Kuninkaankatu 22, 26100 Rauma
www.cafesali.fi

Nuortentalo

Rauman Konserttiyhdistys ry
Käsityöläisentie 18 R 62
00750 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi