Sam Furness, tenori

Sam Furnessia on kuvailtu The Guardianissa laulajaksi, ”jolla on kaikki tähden ominaisuudet” ja Opera magazine puolestaan ”lyyriseksi tenoriksi, jolla on taitoa ja eväät menestykseen”. Hän on tehnyt suuria rooleja Skotlannin oopperassa, Garsingtonin oopperassa ja Teatro Realissa Madridissa ja ansainnut kiitosta vaikuttavasta näyttelemisestä ja synnynnäisestä musikaalisuudestaan.

Kaudella 2021–22 hän laulaa Kudryasin roolin Katya Kabanova-oopperassa Teatro dell’Opera di Romassa, Turiddun roolin Cavalleria rusticanassa ja Beppen Pagliaccia-oopperassa Åbo Svenska Teaternissa sekä Turandotin Pangin roolin Geneven Grand Théâtressa. Hän laulaa myös Mozartin Vesperae solennes de confessoren ja c-molli messun Hertfordshire Chorusin kanssa St Albanin katedraalissa.

Viimeaikaisia ​​kohokohtia ovat olleet hänen debyyttinsä Geneven Grand Théâtressa (Vitek / Tapaus Makropulos), Zürichin oopperassa (Albert Gregor / Tapaus Makropoulos) ja Wienin teatterissa (Rodolphe / Guillaume Tell) sekä roolit Valkoinen kuningas / Hullu hatuntekijä (Liisa Ihmemaassa),  Glass Maker (Kuolema Venetsiassa), Jungmanni (Billy Budd) ja Simpleton (Boris Godunov) Royal Opera Housessa Covent Gardenissa ja Stravinskyn Pulcinella Lontoon filharmonikkojen kanssa.