katso koko ohjelma

Kahvilakonsertti II PERUTTU

perjantai 06.08.2021
klo 16:00
Café Sali
Kuninkaankatu 22 26100 Rauma

KAHVILAKONSERTTI PERUTTU

Myöhään torstai-iltana Rauman kaupunki päätti määritellä Rauman Covid-19-epidemian suhteen leviämisalueeseen kuuluvaksi. Koska päätös on voimassa välittömästi, Rauma Festivon loppuviikon ohjelmaa säädetään entistä turvallisemmaksi yleisölle. Kaksi Café Salissa pidettäväksi suunniteltua konserttia perjantailta ja lauantailta joudutaan perumaan kokonaan.

– – –

Rauma Festivon kahvilakonsertissa Café Salissa torin laidalla soi Sibelius ja Beethoven. Viulisti Tuuli Raitio ja pianisti Josefin Kavén opiskelevat Turun Taideakatemiassa. Vapaa pääsy!

Ludwig van Beethoven:
Viulusonaatti nro 5 F-duuri op. 24 “Kevät”
1. Allegro con brio
Jean Sibelius: Kuusi kappaletta viululle ja pianolle op. 79
Souvenir no. 1
Tanz-idylle no. 5
Berceuse no. 6
– – –

Tuuli Raitio (s.1998) on sipoolaislähtöinen viulisti, joka viimeistelee musiikkipedagogin opintojaan Turun Taideakate- miassa Siljamari Heikinheimon johdolla. Raitio on soittanut viulua 4-vuotiaasta lähtien opettajinaan mm. Sirkka Kuula, Yvonne Roberts sekä Alexander Vinnitski. Kamarimusiikin lisäksi hän nauttii erityisesti orkesterissa soittamisesta ja haaveileekin työskentelevänsä tulevaisuudessa mm. orkesterimusiikin parissa. Syksyllä 2020 Raitio esiintyi Tu-
run Filharmonisen Orkesterin solistina osana joka vuotista Nuorten solistien konserttia. Syksyllä 2021 viuluopinnot jatkuvat Sibelius-Akatemiassa.

Josefin Kavén on opiskellut vuodesta 2018 Turun taideakatemiassa opettajinaan mm. Jukka Juvonen ja Eveliina Kytömäki. Hän nauttii kamarimusiikin tekemisestä opiskelijatovereidensa kanssa. Kokoonpano Raitio-Kavén on soittanut opintojen alusta asti. Lisäksi opetustyö on Kavénille tärkeää ja hän on toiminut lähiseudun musiikkiopistojen pianonsoitonopettajan sijaisena.

tapahtumat

Rauman Konserttiyhdistys ry
Käsityöläisentie 18 R 62
00750 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi