Ladataan Tapahtumat

George Gershwin (1898–1937):
Summertime
Sov. David Sarkisyan

Anton Arensky (1861–1906):
Pianotrio d-molli nro 1 op. 32
I Allegro moderato
II Scherzo (allegro molto)

Klaus Badeld (1967–):
Pirates of the Carribean
Sov. David Sarkisyan

 

Aleksandra Gribanova, viulu
David Sarkisyan, alttoviulu
Elvin Soboleff, piano

Vapaa pääsy

 

Aleksandra Gribanova on syntynyt Almatyssa, Kazakstanissa. Hän aloitti viulunsoiton seitsemänvuotiaana Sofia Zaturinskajan johdolla. Hän on valmistunut viulistiksi Moskovan taideakatemiasta. Aleksandralla on myös kielitieteilijän koulutus. Hän on työskennellyt tulkkina ja oppaana Moskovassa. Nykyään Aleksandra opiskelee musiikkipedagogiaa Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiassa Alexander Vinnitskin johdolla. Hän esintyy säännöllisesti soolotaiteilijana, kamariyhtyeen taiteilijana ja orkesterisoittajana.

Armenialainen David Sarkisyan opiskeli Moskovassa A. G. Schnittke -instituutissa alttoviulunsoittoa lgor Boguslavsky johdolla. Moskovassa hän työskenteli televisio-orkestereissa sekä soitti oppilaitoksensa sinfoniaorkesterissa. Vuonna 2017 David muutti Suomeen, ja on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiasta vuonna 2022. Viimeisen kolmenvuoden aikana hän on soittanut Sigyn Sinfoniettassa ja Turun filharmonisessa orkesterissa sekä erilaisissa vhtveissã ja kamarikokoonpanoissa.

Elvin Soboleff on syntynyt Venäjällä. Hän aloitti klassisen musiikin opiskelun kuusivuotiaana Rostovissa. Neljätoistavuotiaana Elvin muutti Moskovaan opiskelemaan. Moskovan konservatoriossa hän opiskeli pianotaitelijan, maailmankuulun pianistin Viktor Bunin johdolla. Elvin muutti Suomeen vuonna 2012 jatko-opiskeluja varten. Hän pääsi Turun konservatorioon Niklas Pokin oppilaaksi. Suomessa vimeisen kymmenen vuoden aikana hän on soittanut muutaman kerran Turun filharmonisen orkesterin ja Sigyn Sinfoniettan solistina. Elvin on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiasta vuonna 2019 ja Sibelius-Akatemiasta vuonna 2023.

Jaa tapahtuma kaverille: