Lämmin kiitos kohtaamisista Festivo-viikolla! Kävijäkysely on auki täällä – sen täyttämisen yhteydessä voi osallistua elokuun 2023 lippupaketin arvontaan ja antaa järjestäjille arvokasta palautetta.
Sunnuntailta 7.8. siirtynyt Kesäillan adagio -konsertti kuullaan Rauman Pyhän Ristin kirkossa sunnuntaina 4.9. klo 18. Festivo-viulun haltijan Miriam Luukkosen ja urkuri Saara Kukon konserttiin on vapaa pääsy, ja ohjelma kaartaa Bachin sooloviuluteoksista ja Mendelssohnin urkumusiikista Massenet’n romanttisiin säveliin.
Rauma Festivo täyttää 40 vuotta tulevana vuonna. Juhlaohjelmaa ollaan valmisteltu jo pitkään: heinäkuussa julkaisimme jo suuren uutisen uudesta kamarioopperasta,  jota tähdittää Toscana ihastuttanut sopraanoMarjukka Tepponen. Kutsuimme teoksen tilaajiksi mukaan Kuhmon Kamarimusiikin ja Tuusulanjärvellä toimivan Meidän Festivaalin.
Elokuussa 2023 juhlitaan koko Festivon historiaa, ja kutsumme kaikkia jakamaan muistoja vuosien varrelta. Valokuvaskannaukset kotiarkistoista, unohtumattomat konserttimuistot, hassut sattumukset – keräämme kaikkea! Sähköisessä muodossa muistot voi lähettää osoitteeseen info@raumafestivo.fi, ja paperisena postia otetaan vastaa osoitteessa Käsityöläisentie 18 R 62, 00750 Helsinki.
Kohti juhlavuotta!