)
18.10.
2016

Konserttimatka 2.12.: Festivon taiteelliset johtajat lavalla

Rauman Konserttiyhdistys järjestää konserttimatkan Musiikkitaloon Helsinkiin 2.12.2016. Lavalle nousevat molemmat Rauma Festivon taiteelliset johtajat, kun Mika Kares esiintyy Helsingin kaupunginorkesterin solistina ja HKO:n konserttimestarina toimii Jan Söderblom. Kapellimestarina konsertissa on Yhdysvaltojen arvostetuimpiin kapellimestareihin kuuluva Robert Spano. Illan konsertti on Kuoleman lauluja ja tansseja.

Matkan hinta on työikäisille 40 euroa ja eläkeläisille 33 euroa sisältäen konserttilipun ja kuljetuksen.
Sitovat ilmoittautumiset 30.10. klo 18 mennessä info@raumafestivo.fi
tai 050 339 0414 / Anna

AIKATAULU:
klo 13 Lähtö Savilanpuistosta
klo 17 Saapuminen Helsinkiin
Ruokailu omatoimisesti
klo 19 KONSERTTI: Kuoleman lauluja ja tansseja
klo n. 21 Paluumatka Raumalle
klo 01 Saapuminen Savilanpuistoon

Mika Kares nähdään Festivon taiteellisena johtajana taas ensi kesänä. Mika Kares nähdään Festivon taiteellisena johtajana taas ensi kesänä.

 

HUOM!
Konserttiin varatut paikat sijoittuvat
H-katsomoon, eli orkesterin takavasemmalle. Pääsemme kuulijaksi ikäänkuin osaksi orkesteria, joka tietysti tarkoittaa sitä, että Mikan olemuksesta saamme nauttia tällä kertaa lähinnä selkäpuolelta.
Kuuluvuus paikoille on erittäin hyvä.

 

Rauman Konserttiyhdistys pidättää oikeuden peruuttaa matka, mikäli matkalle ilmoittautuneita ei tule riittävästi.

 

« Takaisin

10.12.
2020

Siljamari Heikinheimo on Rauma Festivon uusi taiteellinen johtaja

Viulisti, ohjaaja Siljamari Heikinheimo (s. 1985) aloittaa kolmivuotisen kauden kamarimusiikkifestivaali Rauma Festivon taiteellisena johtajana vuonna 2021. Radion sinfoniaorkesterista viulistista vapaaksi taiteilijaksi vuonna 2016 ryhtynyt Heikinheimo on toiminut muun muassa Tapiola Sinfonietan ja Lapin kamariorkesterin konserttimestarina.

11.08.
2020

Striimit Festivon konserteista katsottavissa 7.9. saakka

Tämän vuoden Festivon kaikki konsertit striimattiin yhteistyössä Kultuurikuppila Brummin kanssa. Äänentoistosta vastasi musiikin moniottelija Esko Grundström. Tallenteet ovat nyt nähtävissä Rauma Festivon YouTube-kanavalla 7.9. saakka. Kätevimmin linkit konsertteihin löydät Festivon nettisivuilta Striimit-otsikon alta.

04.08.
2020

Avajaiskonsertti loppuunmyyty

Keskiviikkona 5.8. alkavan Rauma Festivon avajaiskonsertti on myyty loppuun. Striimin ääreen voi kuitenkin liittyä kotisohvalta ja sitä pääsee seuraamaan Festivon YouTube-kanavalta.

04.08.
2020

Monta kokkia takaa värikkään keitoksen

Fagotin vuorottelevana äänenjohtajana Helsingin kaupunginorkesterissa toimiva Mikko-Pekka Svala saapuu Rauma Festivon vieraaksi osana Helsinki Chamber Soloistsia. Kevään aikana hän on ehtinyt nauttia joustavammista harjoitusaikatauluista, lisääntyneestä ajasta perheen kanssa sekä kokkailusta ja myös vaimon loistavista aterioista.

02.08.
2020

Jameissa musiikki soljuu iloisen tanssillisen pomppuisena

Tänä vuonna Festivon taiteilijajoukko täydentyy kansanmusiikin taitajilla. Mukaan on kutsuttu Muuan-trio, jonka muodostavat Rauno Junkkari, Samuli Karjalainen ja Kirsi Vinkki. Yhdessä soittaminen rennossa tunnelmassa on tämän yhtyeen liima.  ”Olemme alunperin tavanneet irlantilaisen musiikin jamisoiton parissa Helsingissä.

30.07.
2020

Muusikko antaa musiikille äänen

Tämän kesän Festivossa nautitaan siitä koronakevään ja kesän jälkeen voimme kokoontua musiikin ääreen vähän vapaammin, vaikkakin turvallisuusseikat huomioiden. Lyömäsoittaja Xavi Castellón kohdalla kyseessä on iloinen jälleennäkeminen myös sen vuoksi, että hän saapuu Raumalle toistamiseen.

28.07.
2020

Missä mennään?

Rauma Festivon taiteellinen johtaja Jan Söderblom odottaa ensi viikkoa: “Kun moni asia nyt vaikuttaa epävarmalta, tuntuu hyvältä tietää, että saamme kohta viettää aikaa yhdessä Raumalla.

27.07.
2020

Carpe diem -päivänä iloitaan jälleennäkemisestä

Kevään ja kesän aikana ehtyneitä elävän musiikin varantoja pääsee täyttämään seitsemän konsertin annoksella Rauma Festivon perinteisenä Carpe diem -päivänä.

Hae lisää uutisia

Rauman Konserttiyhdistys ry
Käsityöläisentie 18 F 62
00750 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi