)
18.10.
2016

Konserttimatka 2.12.: Festivon taiteelliset johtajat lavalla

Rauman Konserttiyhdistys järjestää konserttimatkan Musiikkitaloon Helsinkiin 2.12.2016. Lavalle nousevat molemmat Rauma Festivon taiteelliset johtajat, kun Mika Kares esiintyy Helsingin kaupunginorkesterin solistina ja HKO:n konserttimestarina toimii Jan Söderblom. Kapellimestarina konsertissa on Yhdysvaltojen arvostetuimpiin kapellimestareihin kuuluva Robert Spano. Illan konsertti on Kuoleman lauluja ja tansseja.

Matkan hinta on työikäisille 40 euroa ja eläkeläisille 33 euroa sisältäen konserttilipun ja kuljetuksen.
Sitovat ilmoittautumiset 30.10. klo 18 mennessä info@raumafestivo.fi
tai 050 339 0414 / Anna

AIKATAULU:
klo 13 Lähtö Savilanpuistosta
klo 17 Saapuminen Helsinkiin
Ruokailu omatoimisesti
klo 19 KONSERTTI: Kuoleman lauluja ja tansseja
klo n. 21 Paluumatka Raumalle
klo 01 Saapuminen Savilanpuistoon

Mika Kares nähdään Festivon taiteellisena johtajana taas ensi kesänä. Mika Kares nähdään Festivon taiteellisena johtajana taas ensi kesänä.

 

HUOM!
Konserttiin varatut paikat sijoittuvat
H-katsomoon, eli orkesterin takavasemmalle. Pääsemme kuulijaksi ikäänkuin osaksi orkesteria, joka tietysti tarkoittaa sitä, että Mikan olemuksesta saamme nauttia tällä kertaa lähinnä selkäpuolelta.
Kuuluvuus paikoille on erittäin hyvä.

 

Rauman Konserttiyhdistys pidättää oikeuden peruuttaa matka, mikäli matkalle ilmoittautuneita ei tule riittävästi.

 

« Takaisin

25.07.
2021

Mullistusten vuosi on tuonut tasapainoa

Vuoden 2021 Rauma Festivon avaa ooppera Seitsemän kuolemansyntiä, jossa yhdistyvät Kurt Weillin suloiset sävelet ja Bertolt Brechtin sanansäilä sekä kabareenkatkuinen 1930-luku. Näyttämöteoksen pääosassa kuullaan poikkeuksellisen kauniista äänestään ja vangitsevasta lavasäteilystään ylistettyä sopraano Tuuli Takalaa.

22.07.
2021

Paineettomuus on välttämättömyys luovalle prosessille

Kuluneen vuoden aikana kontrabasisti Adrian Rigopulos on saanut kokea sen, miten suunnitellut konsertit ja harjoitukset häviävät kalenterista yksi toisensa jälkeen ja normaalisti kiireisellä muusikolla onkin yhtäkkiä käsissään aikaa. Rigopulos on osannut kuitenkin myös nauttia muuttuneesta tilanteesta.

19.07.
2021

Rauma Festivon Carpe diem -yllätyskonsertit palaavat pihoille

Rauma Festivon odotettu pääsymaksuttomien yllätyskonserttien päivä koetaan festivaaliviikon keskellä torstaina 5.8.2021. Vuonna 2012 ensimmäistä kertaa yleisöä hetkeen tarttumaan yllyttäneet minikonsertit palaavat Vanhan Rauman yksityispihoihin.

18.07.
2021

Anna Laaksolle spontaanius on elämän suola

Elokuussa Rauma Festivoon saapuva pianisti Anna Laakso toivoo, että jaksaisimme  muistaa pitkään oivallukset kuluneesta vuodesta. Lopulta hyvään elämään tarvitaan aika vähän aineksia, mutta sitäkin laadukkaampia. Laaksolle musiikki ja esiintyminen ovat juuri niitä.

16.07.
2021

Sellisti Lauri Kankkusen elämännautintojen juuret ovat Italiassa

Rauma Festivoon nyt toista kertaa saapuva sellisti Lauri Kankkunen odottaa hartaasti normaaleihin kuvioihin paluuta ja turvavälien poistumista . Muusikon työssä turvavälit vaikuttavat myös siihen, miten lähekkäin toisiaan muusikot voivat soittaa.

15.07.
2021

Vanhan Rauman kolopolulla tavataan pitsiin hurahtanut hämähäkki ja kurnuttava kuningas

Vanhan Rauman kolopolku on koko perheelle suunnattu kierros, jossa kartan avulla etsitään puhelimella skannattavia QR-koodeja. Koodien takaa paljastuu Vanhassa Raumassa asustavien erilaisten eläimien tervehdyksiä: lauluja, tansseja, runoja ja leikkejä.

08.07.
2021

Leikki on taidetta pienoiskoossa

Tanssitaitelija Auri Aholalla viime aikoina päällimmäisenä mielessä ovat olleet tärkeimmät elämän peruspalaset: perhe, luonto ja taide. Koreografioihinsa hän sitoo usein luontoteemoja ja myös saamelaiskulttuuria. Ahola asuu ja työskentelee Inarissa.

06.07.
2021

Taitelijuus on herkkä rohkeuslaji

Yli kolmessakymmenessä maassa ja sadalla albumilla esiintynyt muusikko-säveltäjä-tuottaja Jarmo Saari saapuu elokuussa Rauma Festivon vieraaksi. Omaleimaisesta tyylistään tunnettu kitaristi tunnetaan myös konsertteihin, elokuviin, televisioon, koreografioihin, teatteriin ja levyille luomastaan visuaalisesta sävellystyylistään.

Hae lisää uutisia

Rauman Konserttiyhdistys ry
Käsityöläisentie 18 R 62
00750 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi