)
05.02.
2014

Rauman Musiikkiopisto järjestää Tuukka Vähätalon konsertin ensi tiistaina Posellissa

Festivossa useana vuotena sivunkääntäjänä ja matineamuusikkona ahkeroinut Tuukka Vähätalo on edennyt omissa soitinopinnoissaan ammattikorkeakoulussa loppusuoralle. Festivon väki onnittelee ja toivottaa menestystä pianistin uralla!

Turun ammattikorkeakoulun musiikkiakatemiasta valmistuva Tuukka Vähätalo pitää pianokonsertin Raumalla Posellissa tiistaina 11.2.2014 klo 19. Tuukka on kotoisin Eurajoelta ja hän on Rauman musiikkiopiston entinen oppilas. Konsertti sisältää monipuolisen kattauksen pianomusiikkia eri aikakausilta. Siinä kuullaan mm. Schubertin sonaatti a-molli op. 143, Lisztin Dante-sonaatti sekä Chopinin Poloneesi fis-molli op. 44. Muita säveltäjänimiä ovat J. S. Bach, C. P. E. Bach, Berio, Rahmaninov sekä Sibelius. Edellisen kerran Tuukka piti Raumalla soolokonsertin keväällä 2012 juuri ennen Leevi Madetoja -pianokilpailua, jossa sijoittui kolmanneksi.

Konsertin järjestää Rauman musiikkiopisto, jonka oppilailla on siihen vapaa pääsy. Ohjelman kesto on n. puolitoista tuntia. Liput maksavat 5€ ja niitä myydään Posellin ovella ennen konsertin alkua.

« Takaisin

10.12.
2020

Siljamari Heikinheimo on Rauma Festivon uusi taiteellinen johtaja

Viulisti, ohjaaja Siljamari Heikinheimo (s. 1985) aloittaa kolmivuotisen kauden kamarimusiikkifestivaali Rauma Festivon taiteellisena johtajana vuonna 2021. Radion sinfoniaorkesterista viulistista vapaaksi taiteilijaksi vuonna 2016 ryhtynyt Heikinheimo on toiminut muun muassa Tapiola Sinfonietan ja Lapin kamariorkesterin konserttimestarina.

11.08.
2020

Striimit Festivon konserteista katsottavissa 7.9. saakka

Tämän vuoden Festivon kaikki konsertit striimattiin yhteistyössä Kultuurikuppila Brummin kanssa. Äänentoistosta vastasi musiikin moniottelija Esko Grundström. Tallenteet ovat nyt nähtävissä Rauma Festivon YouTube-kanavalla 7.9. saakka. Kätevimmin linkit konsertteihin löydät Festivon nettisivuilta Striimit-otsikon alta.

04.08.
2020

Avajaiskonsertti loppuunmyyty

Keskiviikkona 5.8. alkavan Rauma Festivon avajaiskonsertti on myyty loppuun. Striimin ääreen voi kuitenkin liittyä kotisohvalta ja sitä pääsee seuraamaan Festivon YouTube-kanavalta.

04.08.
2020

Monta kokkia takaa värikkään keitoksen

Fagotin vuorottelevana äänenjohtajana Helsingin kaupunginorkesterissa toimiva Mikko-Pekka Svala saapuu Rauma Festivon vieraaksi osana Helsinki Chamber Soloistsia. Kevään aikana hän on ehtinyt nauttia joustavammista harjoitusaikatauluista, lisääntyneestä ajasta perheen kanssa sekä kokkailusta ja myös vaimon loistavista aterioista.

02.08.
2020

Jameissa musiikki soljuu iloisen tanssillisen pomppuisena

Tänä vuonna Festivon taiteilijajoukko täydentyy kansanmusiikin taitajilla. Mukaan on kutsuttu Muuan-trio, jonka muodostavat Rauno Junkkari, Samuli Karjalainen ja Kirsi Vinkki. Yhdessä soittaminen rennossa tunnelmassa on tämän yhtyeen liima.  ”Olemme alunperin tavanneet irlantilaisen musiikin jamisoiton parissa Helsingissä.

30.07.
2020

Muusikko antaa musiikille äänen

Tämän kesän Festivossa nautitaan siitä koronakevään ja kesän jälkeen voimme kokoontua musiikin ääreen vähän vapaammin, vaikkakin turvallisuusseikat huomioiden. Lyömäsoittaja Xavi Castellón kohdalla kyseessä on iloinen jälleennäkeminen myös sen vuoksi, että hän saapuu Raumalle toistamiseen.

28.07.
2020

Missä mennään?

Rauma Festivon taiteellinen johtaja Jan Söderblom odottaa ensi viikkoa: “Kun moni asia nyt vaikuttaa epävarmalta, tuntuu hyvältä tietää, että saamme kohta viettää aikaa yhdessä Raumalla.

27.07.
2020

Carpe diem -päivänä iloitaan jälleennäkemisestä

Kevään ja kesän aikana ehtyneitä elävän musiikin varantoja pääsee täyttämään seitsemän konsertin annoksella Rauma Festivon perinteisenä Carpe diem -päivänä.

Hae lisää uutisia

Rauman Konserttiyhdistys ry
Käsityöläisentie 18 F 62
00750 Helsinki

info@raumafestivo.fi
www.raumafestivo.fi